Fotos del show de Teen Angels en Chile/Слики од шоуто на Ангели во Чиле

понеделник, 06 септември 2010Por ahora es muy poco lo que hay pero ya abrimos la nota para ir subiendo todas las fotos y videos del show que dieron hoy los Teen Angels en el Movistar Arena de Chile. Por eso estén atentos que vamos a ir actualizando cuando tengamos más material.

Pueden ir viendo algunas cosas a continuación…
----------------------------------------------------
Засега има само малку слики, но веќе отворивме тема за да ги закачуваме сите слики и видеа од шоуто што го имаа денес Ангелите во Movistar Arena во Чиле. Затоа бидете подговени, бидејќи наскоро ќе ставиме повеќе материјал од шоуто.

Во продолжение можете да видете дел од материјалот.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme