Во понеделник во Ангели

петок, 11 декември 2009


Дали на Хустина ќе и се испушти да каже дека Хуан Круз е во Каридад?
Дали теленовелата на Вале ќе се оствари повторно?
Дали конечно помеѓу Паз и Камило ќе се случи нешто возбудливо?
Дали Камило ќе го прифати Хуан Круз како татко?

Не пропуштајте ја најновата епизода на Ангели во понеделник за да добиете одговор на сите овие прашања.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme