Емилиа Аттиас ги ошиша суканиците

сабота, 19 декември 2009Суканиците на Емилиа беа само за ликот на Паз во третата сезона, така да по завршувањето на третата сезона Еми ги ошиша суканици. Очекувајте во секој момент слики од новата фризура на Еми. Таа е сега омажена, вљубена и во Carlos Paz со ошишана глава.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme