Ангелчињата пристигнаа во Италија

недела, 13 декември 2009

Ангелчињата пристигнаа во Рим/Италија, но на заминувањето од Шпанија за Италија не го пропуштија моментот на аеродромот без да снимат. Покрај тоа го снимија нивното доаѓање во Италија и во хотелот каде што се сместени. Погледнете го видеото.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme