Новата тетоважа на Кандела Ветрано

вторник, 29 декември 2009На одморите ликовите на серијата не само што некој си го сменија лукот, туку Кандела Ветрано си направи тетоважа. Тоа го видовме на сликата што пред малку таа ја постави на ФејзБук.

Тетоважата вели "Carpe Diem" на латиница, што значи "Aprovecha El Día” (Искористи Го Денот), или поточно Aprovecha El Momento, No Lo Malgastes” (Искористи го моментот, не го отфрлај). Погледнете горе на сликата се гледа тетоважата.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme