Ангелчињата на прошетка низ Рим

вторник, 15 декември 2009Лали, Еуге, Гастон, Питер и Нико сеуште се во Рим/Италија, пред да си заминат од таму заминаа низ прошетка низ Рим и се сликат на најпознатите и најважните места во Рим.

Ангелчињата станаа порано и отидоа во посета на Coliseo и Piazza San Pietro. Погледнете неколку фотографии.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme