Ангелчињата повторно во Израел

недела, 27 декември 2009По големиот успех што го имаа оваа година во Израел, Ангелчињата во 2010 повторно ќе заминат за Израел. Ви благодариме што не посетувате. CasiAngeles-MK

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme