Денес Ангелчињата отпатуваа за Италија

сабота, 12 декември 2009По завршувањето на галата "40 Principales" во Шпанија, денес Алгелчињата ќе престигнат во Италија. Во недела во 14:00 часот ќе бидат во "Piazza Del Popolo" и нејзините фанови ќе можат да отидат со камери и да се сликаат со нив. Во понеделник ќе бидат во хотелот и нејзините фанови ќе можат да и се доближат и да се поздрават со нив.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme