"Емилиа Аттиас ги ошиша суканиците" е само трач

сабота, 19 декември 2009Пред некој ден излезе новост дека Емилиа Аттиас ги ошишала суканиците, но сега дознавме од нејзин близок пријател дека тоа било само трач и дека сеуште ги носи суканиците. Се надеваме дека нема во скоро време да ги ошиша, бидејќи и стојат прекрасно.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme