Фотосесија во Рим

недела, 13 декември 2009

Ангелчињата во Рим направија фотосесија кај фонтаната Di Trevi.
Еве ексклузивно видео.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme