Средба со фановите на Ангелчињата во Италија

вторник, 15 декември 2009Ангелчињата продолжуваат со своите активности во Италија. Денес имаа Фотосесија и запознавање со фановите.

Ангелчињата направија неколку фотографии, се поздравуваа со своите фанови и беа во радиото "Rai" каде им направија интервју.

Како и секогаш тие снимија се и во продолжение можете да го погледнете видеото.


0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme