Ангелчињата се во Рим

недела, 13 декември 2009Ангелчињата се во Рим и од денес почнуаа со своите активности и запознавањето со нивните фанови. Веб страницата на италијанската програма, поставуваат автограми и поздрави од познатите ликови, во овој случај ќе постават од Мар, еве го поздравот.

Мар: Добар ден Италија. Ова утро Рим ни посака добредојде со доста силен дожт, но морам да кажам кога ги тргнам завесите во мојата соба (за среќа имам една прекрасна соба во хотелот) пејзажот што ми се покажа беше прекрасен, Рома изгледа многу поубаво од тоа што ми имат кажувано.

Вчера ноќеска кога пристигнавме, по поздравувањето на нашите фанови кои дојдоја да ни посакат добредојде на Аеродромот (им испратив голем бакнеж на сите), патувајќи во колата накај хотелот загледав колку е сепак убав градот. Се е убаво украсено за Нова Година. И од сето тоа ми дојде инспирација да напишам песна и треба да разговарам со групата.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme