Слики од Емилиа во Idioma Romance/Романтичен Јазик

вторник, 15 декември 2009Македонскиот блог за Ангелите продолжува да ве исвестува за сите новости во светот на Ангелите. Во оваа прилика ви оставаме слики од Емилиа Атиас за кампањата на Idioma Romance/Романтичен Јазик. Ви оставаме подолу неколку слики од фотосесијата. Ви благодариме што не посетувате.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme