Што ќе прават Ангелчињата во Лето?

петок, 18 декември 2009По завршувањето на снимањето на 3 сезона и на некој настапи надвор од Аргентина, Ангелчињата имат заслужен одмор. Лали Еспосито и Питер Ланзањи ќе заминат за Европа, но не заедно. Нико Риера со своите пријатели ќе замине за Калифорнија, САД, Гастон Далмау планира да замине за Екуадор, додека пак Еугенија Суарез сеуште не знае каде ќе замине на одмор, но секако тоа би било некаде надвор од Аргентина.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme