Маринки од Ангелчињата

недела, 27 декември 2009Сега кога дојде летото во Аргентина ви ги претставуваме маринките од Ангели. Навистина се многу убави, благодарение на "AR" за сликата од маринките. Дали ви се допаднаа, оставете коментар.

1 коментари:

Анонимен рече...

маринките се суперр најј. си ги сакам ангелчињата, најпојќе од ситее ;))

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme