Емилиа Аттиас се исмејува за трачевите за нејзината коса

понеделник, 21 декември 2009На Емилиа Аттиас веста и донесе многу смеа, незнаеше од дека и таа вест на новинарите дека ги ошишала суканиците. Но моментално таа ужива во Carloz Paz со својот сопруг и со нејзините суканици.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme