Ангели започнува да се емитува во Италија

сабота, 19 декември 2009Ангелите од понеделник започнуваат да се емитуваат во Италија, 21 Декември од 20:00 часот, на познатиот канал Cartoon Network. Очекуваме дека ќе биде многу гледана серијата и во Италија.

0 коментари:

Објави коментар

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme